Nya inköp

Thursday, September 10, 2009

| | |
Tyger fyndade hos Quilt in a Day och för en gångs skulle köpte jag fler än en yard;-) Har inga direkta planer för dessa, mer bra-å-ha.Ibland får man välja helt själv, så detta blev min födelsedagspresent - en hel packe med en full kollektion av FQ. Blir alldeles glad i kroppen när jag bläddrar bland dem ;-)


Vad det ska bli av dom är en hemlis än så länge:-D

6 comments:

Maskrosus said...

Åh wow så snygga tyger! Sitter här och blir lite avundsjuk :)

Mamma Mia said...

Avundsjuk! Gud så fina tyger! Jag blir mer och mer övertygad om att göra ett försök att handla "over there". Är en nog en riktig fegis. Har du haft problem med kort eller liknande????
Som sagt vad, underbara tyger!

Ann-Christin i Svalöv

Wolfie said...

Ann-Christin,
Jag har handlat på nätet i massor med år och bara haft problem med att kortet hi-jackades en endaste gång i Frankrike av alla ställen. Men kortbolaget såg ju min hisotrik och konstaterade att sannolikheten att jag hade köpt elektroniksaker för 10,000 var ytterst osannolikt och strök den posten omedelbums.

Alla tygaffärer jag handlat från har alltid varit väldigt seriösa, så om du väljer alla dom som rekomenderas på listan, är du i säkra händer. Ett tips är att skaffa ett kort som du bara använder för nätköp, då blir det lättare att hålla reda på och du riskerar inte att lönekontot skulle bli tömt ;-)

Ängladoft & Dockor said...

så fina tyger du har köpt.

EvaP said...

Jättefina tyger allihopa! Panelen var ju superfin. :-)

Anonymous said...

Fantastiske farver på din FQ.Hilsen Irmelin